social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανωλιάδης: «Και του χρόνου... ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ»

Μανωλιάδης: «Και του χρόνου... ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ»

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Μανωλιάδης μετά το τελευταίο ματς με τον ΑΟ Βύρωνα, που βρήκε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη.

Ο ίδιος ευχήθηκε στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στους αγώνες μπαράζ κάθε επιτυχία ενώ στάθηκε και στο ιδιαίτερο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

 Συγχαρητήρια σε ολους ..ένα παράξενο και πρωτόγνωρο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ έφτασε στο τέλος του. Συγχαρητηρια σε όλους ανεξαρτήτου αποτελέσματος , αφού το σημαντικό είναι ότι σιγά σιγά η πανδημία μας αφήνει ήσυχους . Σταθήκαμε όρθιοι όλοι μαζί και του χρόνου με υγεία θα επιστρέψουμε σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωταθλημα με υψηλές απαιτήσεις . Καλή επιτυχία στις πρωταθλήτριες ομάδες στην διαδικασία των μπαραζ αγώνων και ψηλά το κεφάλι στις ομάδες που δεν τα κατάφεραν κ υποβιβάστηκαν . Εγώ κατά πασα πιθανότητα , για δυο τρεις σημαντικούς λόγους , θα σας συναντήσω του χρόνου πάλι ξανα μέσα στα γήπεδα και αυτή τη φορά κ λόγω ηλικίας θα ειναι και η τελευταία .
Η αποφαση να σταματήσω είναι τοσο δύσκολη, άλλο τόσο εύκολη όμως είναι σε ποια ομάδα θα με βρει το τέλος . Και του χρόνου "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΑΧΩΝΕΣ" !
Καλό καλοκαίρι με υγεία σε ολους ..αν και η δουλειά δε σταματά ακόμη για φέτος …
Μανωλο


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35