social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: Υπερηφάνεια για το Χαλάνδρι Ι Ξεκινάει η δουλειά για την επίτευξη του στόχου

Αλαφούζος: Υπερηφάνεια για το Χαλάνδρι Ι Ξεκινάει η δουλειά για την επίτευξη του στόχου

Παρότι το Χαλάνδρι δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο τέλος της σεζόν η διοίκηση της ομάδας είδε το σύλλογο να κόβει πρώτος το νήμα σοτν 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ με αποτέλεσμα να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου ήταν ο Κώστας Αλαφούζος. Ο γνωστός επιχειρηματίας που ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου είδαν οι ώρες που κατανάλωσε από τον προσωπικό του χρόνο... να αποφέρουν καρπούς, με τον ίδιο να σχολιάζει την επιτυχία που σημείωσε η ομάδα.

Αναλυτικά

Την περασμένη Κυριακή γράφτηκε ο ιδανικός επίλογος με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για την ομάδα μας αφού το Χαλάνδρι μπόρεσε να πετύχει το στόχο της 1ης θέσης που ήταν η βασική μας προτεραιότητα. Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή όλα τα άγχη και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί ξεχάστηκαν και τα συναισθήματα της χαράς και της υπερηφάνειας ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα μας. Έχοντας φορέσει τα χρώματα της ΑΕ Χαλανδρίου μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι για τα όσα πετύχαμε φέτος. Πετύχαμε κάτι που πριν από την έναρξη της σεζόν έμοιαζε πολύ δύσκολο αφού στο δρόμο μας βρέθηκαν αξιόλογοι αντίπαλοι τους οποίους καταφέραμε και ξεπεράσαμε και τερματίσαμε στην 1η θέση. Όλοι μαζί εργαστήκαμε σκληρά ώστε το Χαλάνδρι να γράψει ιστορία και να κατακτήσει μετά από πολλές δεκαετίες ένα πρωτάθλημα στο πιο ανταγωνιστικό τοπικό πρωτάθλημα της χώρας. Πλέον μια νέα πρόκληση βρίσκεται απέναντι μας που έχει να κάνει με τους αγώνες κατάταξης. Θα αντιμετωπίσουμε ιστορικές ομάδες που πέτυχαν κάτι ανάλογο με εμάς και αυτό σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμη μια φορά οι ποδοσφαιριστές μας θα μας κάνουν υπερήφανους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35