social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Ντάκουρη στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Επιβεβαίωση με Ντάκουρη στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Γιάννη Ντάκουρη με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου επιβεβαιώνοντας με αυτό το τρόπο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Ντάκουρης είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μας. Για μας η επιλογή για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Βαγγέλης Σάπκας, δεν ήταν απλή.
Εμπιστευθήκαμε για την επόμενη «μέρα», ένα μέλος της οικογένειας μας. Έναν προπονητή που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται, ώστε να πάμε ένα ακόμα βήμα μπροστά, χωρίς όμως να θυσιάσουμε τις αξίες και τις αρχές μας.
Ο Γιάννης Ντάκουρης, είναι ο πλέον κατάλληλος για να συνεχίσει στο δρόμο που -από κοινού άλλωστε- έχουμε χαράξει, καθώς εδώ και χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Δάφνης Π.Φαλήρου. Παράλληλα, ως κάτοχος διπλώματος UEFA B και με σημαντική παρουσία τόσο στον Πανθησειακό, αλλά κυρίως για με επταετία στον ΠΑΟ Ρουφ, έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να καθοδηγήσει την ομάδα μας και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, αλλά κυρίως να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος από παίκτες που θα προέρχονται από την Ακαδημία μας.
Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου εύχεται στον Γιάννη Ντάκουρη κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα.


Σχετικά άρθρα

Μαυρέλης στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Χαραυγιακός-Δάφνη Παλαιου Φαλήρου 0-3 [highlights]

Νικη με ανατροπή για τον Αθηναϊκό, 3-1 την Δάφνη Π. Φαλήρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35