social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 3-2 τον Άτταλο σε φιλικό

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 3-2 τον Άτταλο σε φιλικό

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

 

Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι για φιλικό, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς στο 9ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φούντα, ο Ξενάκης με έξυπνη κεφάλια άνοιξε το σκορ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, έπειτα από πρέσινγκ ψηλά, ο Πάσχος έκλεψε τη μπάλα, έστρωσε στον Φέκα αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση η Ελπίδα το πέτυχε στο 17′. Από εκτέλεση φάουλ του Πάσχου στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζενουλάρι κέρδισε τις κόντρες, έκανε την σέντρα και από κοντά ο Φέκας ισοφάρισε με κεφαλιά.
Στο 44′ έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ο Ζιάι έβγαλε πάσα στην πλάτη της άμυνας του Άτταλου, βρήκε τον Φέκα μέσα στην περιοχή και ο έμπειρος επιθετικός με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, με το 2-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίδα πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Ο Πάσχος έβγαλε έξυπνη κάθετη στον Κολτούκη, αυτός πρόλαβε τον τερματοφύλακα Σαμιώτη και έστρωσε στον επερχόμενο Φέκα όπου εύκολα πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ για το 3-1. Το σουτ του Φούντα στο 70′ έδιωξε δύσκολα ο Νικολίτσας. Ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι, όταν από την αριστερή πλευρά εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 88′ ο Άτταλος έχασε πολύ σπουδαία ευκαιρία, όταν από κοντά ο Δούκας έκανε το πλασέ, με τον Νικολίτσα να πραγματοποιεί μια πολύ εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία, κρατώντας μέχρι τέλος το 3-2!

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ζιάι, Πάσχος, Κουνάδης, Ντερτινής, Κολτούκης, Φέκας, Κοτταρίδης, Ζενουλάρι

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαμπέτης, Βαρβαρίγος, Χόντος, Κίτσος, Ροκανάς, Παπακωνσταντίνου

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: Σαμιώτης, Ξενάκης, Γεωργόπουλος, Ρεθυμιωτάκης, Καραπατής, Δούκας, Στεφάνου, Τριάντης, Κολλόκας, Φούντας, Μυλόβας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35