social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοτούλιας: Μόνο κέρδος για τον Ήφαιστο το ματς με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Κοτούλιας: Μόνο κέρδος για τον Ήφαιστο το ματς με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Σίγουρα ο Ήφαιστος Περιστερίου θα πρέπει να κάνει... κατάθεση ψυχής για να μπορέσει αύριο το απόγευμα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα.

Ο Σάκης Σάσσαλος θα βασιστεί στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του αφού οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν δώσει στο παρελθόν πολλές ανάλογες... μάχες.

Ένας εξ αυτών είναι ο αρχηγός Ντίνος Κοτούλιας που μίλησε για το ματς τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Αναλυτικά

Σίγουρα με όλες αυτές τις διακοπές αυτά τα δύο χρόνια οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μια ροή. Ελπίζουμε να σταματήσει αυτό και για τους παιχτες και για τις διοικήσεις ακόμα που" ματώνουν". Ο Ήφαίστος καλείται να παίξει το Σάββατο με μια ομάδα τον Μικρασιατικο Εθνικός Αστέρα που σίγουρα έχει ποιότητα και βάθος, όμως κοιτάζουμε την ομάδα μας όπου από 2 Αυγούστου σύσσωμη δουλεύει ακατάπαυστα με έναν προπονητή υψηλού επιπέδου. Δεν εχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ καλά και με την σειρά μου να πω καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και ευγενής άμιλλα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35