social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη το Παλαιό Φάληρο, 4-2 τον Άρη Καλαμακίου

Φιλική νίκη το Παλαιό Φάληρο, 4-2 τον Άρη Καλαμακίου

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε αργά σήμερα (26/8) το απόγευμα στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος», το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε με 4-2 του Άρη Καλαμακίου, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια καλά στοιχεία, όμως έδειξαν σαφώς ανέτοιμοι και ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Βάγια μετά από σέντρα του Αναστασόπουλου (1-0), στο 18' ο Φεντόροφ με μακρινό σουτ έκανε το 2-0 και στο 30' ο Βάγιας πάλι σκόραρε με σουτ για το 3-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μιχαλακόπουλος μείωσε σε 3-1 με πλασέ, ενώ στο 65' ο Ελευθεριάδης με σουτ από πλάγια θέση έκανε τον Άρη να πλησιάσει ακόμη περισσότερο (3-2). Ωστόσο, οι κυανέρυθροι «είπαν» την τελευταία λέξη και έφτασαν στο τελικό 4-2 με προσωπική ενέργεια και σουτ του Καβαλάρη. Αξίζει να αναφερθεί πως με τη φανέλα του Π. Φαλήρου αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές κάτω των 16 ετών.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Καβακλής, Λιωνής, Τσάμης, Καβαλάρης, Μπένας, Παπαδήμας, υπό δοκιμή, Φεντόροφ, Βάγιας, Ποζίδης, Αναστασόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ζάχος, Γιαννουλάτος, υπό δοκιμή, Μπελίτσης, Παπαδόπουλος, Χουάν, Μαυρέλης, Δημητρίου, Αφράτης

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Άκης Μιχαηλίδης): Γουλής (75' Τσίμπης), Κοτόπουλος, Κυρμάζογλου, Κακούτης, Σουγλίδης, Προμπονάς, Βασιλειάδης (75' Κιοσέογλου), Ελευθεριάδης, Νούλας (60' Σουρβίνος), Ζαρμακούπης, Μιχαλακόπουλος (75' Καφετζής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35