social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Αθηναϊδα 2-1 τον Ατρ. Μεταμόρφωσης

Με ανατροπή η Αθηναϊδα 2-1 τον Ατρ. Μεταμόρφωσης

Μεγάλη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να κάνει διακοπές ανακουφισμένη πανηγύρισε η Αθηναϊδα που επικράτησε με ανατροπή με 2-1 του Ατρ. Μεταμόρφωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο α' μέρος όπου ήταν καλύτεροι και στο 24' ο Κομιώτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1.

Στοτ 41' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Ντιρμίσι, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι δεν βρίσκονται σε καλή ημέρα.

Με διαφορετική εικόνα παρουσιάστηκαν οι δυο ομάδες στην επανάληψη, καθώς η Αθηναΐδα μπήκε πολύ δυνατά, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο.. Κατάφερε μάλιστα να ισοφαρίσει στο 52', σε μια σέντρα που βρήκε στο κεφάλι του Καραβίδα και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Καλό ρυθμό το ματς στη συνέχεια, με την Αθηναιδα να είναι ανώτερη. Φοβερή λόμπα στο 73' του Βάρρα, ανάγκασε τον κίπερ των φιλοξενούμενων σε εντυπωσιακή επέμβαση. Η ανατροπή ήρθε στο 88' με γυριστή κεφαλιά του Φρατζέσκου.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Κατελανάκη και Μαμούνη

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μεϊμαρογλου, Κοντής, Βασιλειάδης (46' Λούλο), Δρόσης, Κουτράκης, Τζουρμανάς (46' Βάρρας), Ντιντίφας, Μαυρομματάκης, Λίτσο (90' Κανδαλέπας), Φίλος (81' Βαγγέλης), Φρατζέσκος

 ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Καραγεώργος, Καραβίδας, Κομιώτης, Δούκας (89' Μπάμπουλης), Γαντζούλας (74' Ζέρβας), Βιτορεάνου (58' Φάκης Δ.), Σιδηρόπουλος, Ντιρμισι, Μπούντρας (89' Ζαγαρέλος).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35