social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αθόρυβη» αναρρίχηση ο Ήφαιστος Περιστερίου, 2-1 τον Άγιο Θωμά

«Αθόρυβη» αναρρίχηση ο Ήφαιστος Περιστερίου, 2-1 τον Άγιο Θωμά

«Αθόρυβα» και σταθερά ο Ήφαιστος επιστρέφει στα υψηλά «στρώματα» του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Αλέκου Ρίζου επικράτησε με 2-1 του Αγίου Θωμά στο Περιστέρι και πλέον, είναι 5η με 26 βαθμούς, στο -3 από τον Άρη Καλαμακίου και στο +9 από την 14η Αθηναΐδα.

Από τη δική τους μεριά, οι «πορτοκαλί» δεν τα παρατούν, όμως δεν συλλέγουν βαθμούς (έχουν πέντε και είναι στο -12 από τη ζώνη) και… η θηλιά του υποβιβασμού σφίγγει.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

17’ Πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Κολονέρο να πιάνει την κεφαλιά και με τον Καυκιά να αποκρούει.

20’ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ! Ο Κολοβός είδε το overlap του Πετράκου, με τον τελευταίο να σουτάρει και ο Λούντοβιτς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

24’ Ο Γόνης έχασε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ! Ο ίδιος έκλεψε την μπάλα, τετ α τετ με τον Καυκιά και τον γκολκίπερ του Αγίου Θωμά να αποκρούει.

ΓΚΟΟΟΟΛ 1-0 / 28’ / Σε τετ α τετ με τον Καυκιά, ο Κολονέρος έδωσε την ασίστ στον ολομόναχο Λάγγα και με πλασε άνοιξε το σκορ για τον Ήφαιστο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

ΓΚΟΟΟΟΛ 2-0 / 38’ / Ωραίο 1-2 του Βλάχου και του Λάγγα, με τον αριστερό μπακ του Ηφαίστου να σεντράρει για τον Σκούμα που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

43’ / Μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Ο Λάγγας έκανε μεταβίβαση στον Γονή, ο οποίος σούταρε και με τον Καυκιά να σώζει, ξανά.

2ο ημίχρονο

ΓΚΟΟΟΟΛ 2-1 / 54’ / Κερδισμένο φάουλ για τον Άγιο Θωμά με εκτελεστή τον Κολοβό που βρήκε τον Κατηρτζιγιαννόγλου, ο οποίος με κεφάλια απείλησε αρχικά, απόκρουση από τον Μπότο και στη συνέχεια πήρε το «ριμπάουντ» ο νεαρός αμυντικός με πλασέ για να μειώσει το σκορ στο 54’ σε 2-1.

71’ Αδύναμη μεταβίβαση του Μπότου που κατέληξε στον αρχηγό του Αγίου Θωμά, αλλά ο Κολοβός δεν κατάφερε να σκοράρει.

85’ Ο Ρέτσος εκμεταλλευτηκε το κενό που υπήρχε στην άμυνα του Αγίου Θωμά, όμως δεν κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπακογιάννης Μ., Αγγελάκης Ν., Αναστασόπουλος - Τσιγγέλης Α.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Αλέκος Ρίζος):
Μπότος, Φουκούλης (71’ Μπούρσαλης), Βλάχος, Κύργιας, Λιούκας, Πάζα, Σκούμας (78’ Ρέτσος), Τρακόσης, Κολονέρος (61’ Σιδέρης), Γονής, Λάγγας (78’ Ράπτης).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Νικάκης, Δεληγιώργος (52’ Αλιάι), Ξενάκης, Παπαζεφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κατηρτζιγιαννόγλου, Μάκο (75’ Κάπζα), Λούντοβιτς, Κολοβός, Πετράκος (75’ Βούλγαρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35