social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε δύσκολα τον Άγιαξ Ταύρου αλλά δεν... χαμογέλασε η Διάνα Ηλιούπολης (2-1)

Νίκησε δύσκολα τον Άγιαξ Ταύρου αλλά δεν... χαμογέλασε η Διάνα Ηλιούπολης (2-1)

Η Διάνα ήταν συνεπής στο ραντεβού της, καθώς επικράτησε με 2-1 στο «Ηλιούπολης Β» του Αίαντα Ταύρου (4η θέση, 52β.), ο οποίος έπαιξε για την ιστορία του και την ακεραιότητα του πρωταθλήματος, δίνοντας χαρακτήρα ντέρμπι στο φινάλε των δυο ομάδων στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.
Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα τερμάτισε δεύτερη με 75 βαθμούς, αλλά στο -2 από την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία, σε μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο. Από την άλλη μεριά, οι «κόκκινοι» του Γιάννη Γαζή έκαναν ένα δυναμικό ντεμαράζ στο β’ γύρο και λίγο έλλειψε να «κλέψουν» και την 3η θέση από τα Σούρμενα. 
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Οι δυο ομάδες έβγαλαν ένταση στο τερέν, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να έχει λίγες ευκαιρίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Μοιραία η προσοχή ήταν και στο Ελληνικό, με το 0-0 του ημιχρόνου να μην αλλάζει έπειτα από την κεφαλιά του Βλασερού που πέρασε άουτ στο 21’, τις δυο απόπειρες του Πάνου Καζάκου με το κεφάλι στο 34’ ύστερα από τις σέντρες του Αλεξ. Καζάκου, ενώ στο 43’ ο Κωνσταντινίδης είχε την μεγαλύτερη στιγμή τους ματς και τις Διάνας με την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη.
Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και στο 53΄ο Ρεντζέπης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ποντικάκου στη γωνία και μετά το κόρνερ η προβολή του Μπαρδάκη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Η «λύτρωση» για την Διάνα ήλθε στο 56’ από τον Ποντικάκο που πήρε τη «ρεβάνς» από τον Ρεντζέπη με δυνατό σουτ για το 1-0 έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου. Στο 64’ η απάντηση για το 1-1 με τον Κολιό που «τρύπησε» στην «καρδιά» της περιοχής ύστερα από φάουλ του Μαρούση και κακό υπολογισμό του Θεοδωρόπουλου. Στο 70’ ο Φάρος και στο 74’ ο Μαρούσης «άγγιξαν» το γκολ με δυο εκτελέσεις φάουλ, αλλά στο 79’ σημειώθηκε το 2-1 από τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, Χρήστου Φάρου, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Παπαντζίμα. Η τελευταία φάση του αγώνα στο 86’ από τον Δρίκο που πήρε το «ριμπάουντ» και το σουτ του κατέληξε άουτ, ενώ αρχικά ο Θεοδωρόπουλος είχε διώξει το φάουλ του Μαρούση.  
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Ίσσα Α. – Κατελανάκης Δ. 
ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (70’ Πανίδης), Κατσιάνης (70’ Γιαννουλάκης), Νίκολι (75’ Παπαντζίμας), Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ., Κωνσταντινίδης, Καζάκος Π., Φάρος, Ποντικάκος (83’ Ζώης). 
ΆΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρεντζέπης, Καλαμάτας, Γαβαλάς, Μαρούσης, Μαλάκης (56’ Αθανασίου), Παπαευθυμίου, Τσοπανάκος (56’ Κολιός), Μαυροβουνιώτης, Βλασερός (83’ λ.τρ. Φαναρτζής), Δρίκος, Κορφιάτης (76’ Χριστοδουλίδης).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35