social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υποβιβασμός για τον Άγιο Ιερόθεο Ι Τις εντυπώσεις η ΑΕ Χαλανδρίου

Υποβιβασμός για τον Άγιο Ιερόθεο Ι Τις εντυπώσεις η ΑΕ Χαλανδρίου

Το Χαλάνδρι επικράτησε με 3-2 του Άγιου Ιερόθεου στην τελευταί αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, με τους Περιστεριώτες να υποβιβάζονται στην Β' ΕΠΣΑ καθώς τερμάτισαν στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Παρά το υψηλό κινητρο ο σύλλογος των δυτικών προαστίων δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο παρότι προηγήθηκε στο ματς.

Από την άλλη το Χαλάνδρι που αγωνίστηκε σε ακόμη ένα ματς με αρκετές αλλαγές είχε καλή παρουσία. με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αρπάζουν την ευκαιρία. 

Αξιζει να σημειωθεί οτι οι γηπεδούχοι πριν από τη σέντρα τίμησαν τον Αχιλλέα Κατσιούλη για 100 γκολ που έχει σημειώσει με την φανέλα της ΑΕ Χαλανδριου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 3' με προσπάθεια του Νησαριώτη. Στο 46' ο Κατσιούλης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Χαραλάμπους στο 67' να πετυχαίνει το 2-1. Το δείκτη του σκορ ανέβασε σε 3-1 ο Μιχελής στο 83', με τον Νησαριώτη να μειώνει με πέναλτι στο 90+3'.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Τζαναβάρας) Λουφάκης, Τζέμαρης, Τζιάτζιος (72' Καφετζόπουλος), Μιχελής, Τριανταφυλλίδης, Γκουτσιούπας (66' Ντζαβίδας), Κοντοές, Μπράχος, Σινομάτι (72' Τσέτσος), Κατσιούλης (84' Μαρκου), Θανασάς (46' Χαραλάμπους).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Μυλωνάς, Φράγκος Πετρόπουλος, Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Θηβαίος (58' Τσαγκαρης), Κωνσταντουλάκης (69' Τσιάνος).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35