social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολυμπιακός Λιοσίων: Τα δάκρυα σας μετά τη λήξη του μπαράζ μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε

Ολυμπιακός Λιοσίων: Τα δάκρυα σας μετά τη λήξη του μπαράζ μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε

Το εξής δελτιο τύπου εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας

Ο πρόεδρος και το ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια τους να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές(Μπότης ,Μασκαλέρης,Μασίκας,Παιπέτης,Παπουλής κ.α,)που με την παρουσία τους και την στήριξη τους αποδείξανε ότι στα δύσκολα είναι πάντα εκεί. Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν συγκλονιστικές στιγμές με φιλάθλους και παράγοντες δακρυσμένους από χαρά ,αυτο το δάκρυ να ξέρουν ότι μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε αναλάβει με την προϋπόθεση όμως να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά. Η ομάδα δεν αξίζει να μπαίνει σε τέτοιες περιπέτειες ,κάναμε λάθη που τα αναγνωρίζουμε ,που μαθαίνουμε από αυτά, όλα αυτά όμως στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερο σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.
Ευελπιστούμε εφ όσον τα πράγματα πάνε καλά και οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας να παρουσιάσουμε την καινούργια ποδοσφαιρική χρόνια μια νέα ομάδα ανταγωνιστική σοβαρή με στόχους και με ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί τους φιλάθλους μας.
Αν μπορέσουμε και ενώσουμε αυτήν την αγάπη για τον σύλλογο, των υγιών φιλάθλων και των παραγόντων και προσελκύσουμε και νέο αίμα στην ομάδα που είναι επιβεβλημένο τότε θα έχουμε βάλει ένα λιθαράκι και εμείς σε αυτήν την σπουδαία ιστορία του συλλόγου.
Το διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοιχτό σε κάθε βοήθεια και προσφορά από όποιον θέλει να συμμετέχει και δεν αποκλείουμε κανένα .
Από τα βάθη της καρδιά μας σας ευχαριστούμε .

Με εκτίμηση το ΔΣ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35