social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ οι Ερασιτέχνες Πανιώνιου, 4-0 τον Άρη Καλαμακίου

Σούπερ οι Ερασιτέχνες Πανιώνιου, 4-0 τον Άρη Καλαμακίου

Τι και εάν έμεινε με δέκα παίκτες στο 30' λόγω αποβολής του Λάμτσια, οι Ερασιτέχνες του Πανιώνιου έδειξαν τα... δόντια τους στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη Καλαμακίου επικρατώντας με 4-0.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν ότι βρίσκονται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο παίρνοντας το εισιτήριο για την γ' φάση του θεσμού.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, η ομάδα του Κώστα Μπουρίτη παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλεύτηκε και ηττήθηκε.

Στο 25' ο Μιχαλακόπουλος είχε διπλό δοκάρι για τον Άρη Καλαμακίου, με τον Σταματή στο 37' να κάνει το 1-0. Στο 42' ο Τσουρής με σουτ σημείωσε το 2-0, με τον Σταματή στο 45' να πετυχαίνει το 3-0. Στο 55' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Κακούτης με δεύτερη κίτρινη. Στο 65' ο Τζελέφας είχε δοκάρι δεύτερο για τους φιλοξενούμενους, με τον Παπαδόπουλο στο 72' να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Δημήτρης Κοροπούλης) Αυγερινός, Λάμτσιας, Ζάχι, Τσαπατσάρης, Ζούλιας, Πέτρου (62' Ζαμάνης), Κουτσάκης, Τσουρής (70' Πετράκης), Μίνο, Μούντρηχας, Σταμάτης (46' Παπαδόπουλος), Ξυγκόρος (70 Αντωνέας).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Κώστας Μπουρίτης) Σιγάλας, Τσερεμεγλής, Κουρής (57' Τρακάδας), Λιάτος, Κακούτης, Βασιλειάδης (62' Χιόνης), Κυρανάκης (74' Γονίδης), Νούλας, Μιχαλακόπουλος, Τζελέφας (57' Διαμαντόπουλος), Δημάκης (74' Οικονόμου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35