social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣΑ: Ενημέρωση για τη συμμετοχή στο Κύπελλο

ΕΠΣΑ: Ενημέρωση για τη συμμετοχή στο Κύπελλο

Μια σειρά από πληροφορίες για τη συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Ένωση των Αθηνών.

Τα σωματεία μπορούν να προχωρήσουν σε δήλωση συμμετοχής, έχοντας γνώση για τη σχετική προθεσμία, αλλά και για το ύψος του παραβόλου ανά περίπτωση. Επίσης, σημειώνεται ότι η πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, όπως επίσης ότι η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τις ομάδες της Γ' Εθνικής και της Α' ΕΠΣΑ. Αναλυτικά, η ενημέρωση έχει ως εξής:

«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Είναι έτοιμες και στη διάθεση των σωματείων μας, οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κυπέλλου και Υποδομής της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022 - 2023. Τα έντυπα έχουν αναρτηθεί στο site της Ένωσης και συγκεκριμένα στην ενότητα 'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΝΤΥΠΑ'. Μαζί με τη Δήλωση Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα Κυπέλλου, τα σωματεία θα πρέπει να καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής, που ορίστηκε ως εξής:

Super League 1, Super League 2, Γ' Εθνική Κατηγορία: 80 ευρώ

Α' Κατηγορία: 60 ευρώ

Β' Κατηγορία: 50 ευρώ

Γ' Κατηγορία: 40 ευρώ
 

52ο ΚΥΠΕΛΛΟ «Κ. ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ»

Στο Πρωτάθλημα του Κυπέλλου της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023, συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, οι ομάδες της Α' Κατηγορίας και της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και προαιρετικά μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες της Β' και της Γ' Κατηγορίας, καθώς και οι Ερασιτεχνικές ομάδες των Π.Α.Ε.. Η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου, θα διεξαχθεί στις 10-11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, με τη συμμετοχή των ομάδων της Β', Γ' Κατηγορίας και των Ερασιτεχνικών των Π.Α.Ε. και η 2η αγωνιστική, στις 17-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, με τη συμμετοχή των ομάδων που θα προκριθούν από την 1η αγωνιστική. Από την 3η αγωνιστική και μετά, θα λαμβάνουν μέρος και οι ομάδες της Α' Κατηγορίας, καθώς και οι ομάδες μας της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής, θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35