social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στη Β' ΕΠΣΑ η Αναγέννηση Πετρούπολης

Επέστρεψε στη Β' ΕΠΣΑ η Αναγέννηση Πετρούπολης

Την επάνοδό της στη Β' Κατηγορία γιορτάζει η Αναγέννηση Πετρούπολης, φέρνοντας άλλη μία επιτυχία στην πόλη μετά την παραμονή του Άρη στη Γ' Εθνική!

Η ομάδα του Α. Πασχαλίδη απέσπασε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Φωστήρα Καισαριανής (0-0), στον αγώνα μπαράζ του 2ου ομίλου στη Γ' ΕΠΣΑ, σφραγίζοντας το δεύτερο εισιτήριο πίσω από τον πρωταθλητή Αστέρα Γλυφάδας. Στο γήπεδο Αλκυών οι κυανόλευκοι αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα της έδρας και της ισοπαλίας και μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους πέτυχαν τον στόχο τους, παρότι βρέθηκαν να αγωνίζονται με αριθμητικό μειονέκτημα από το 32ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπόκτορ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Οι παίκτες του Α. Πασχαλίδη έκλεισαν τους χώρους, δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Κωστόπουλου και διαφύλαξαν το «μηδέν». Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει σε δύο αντεπιθέσεις, αρχικά στο 75' όταν ο Κουμεντάκος νικήθηκε από τον Ρέππα σε τετ α τετ και στο 80' όταν ο Παναγιωτόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι έκανα την προσπάθειά τους, άσκησαν πίεση, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ανόδου!

Διαιτητές: Σύψας, Ανδρέου-Βλατάκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Άγγελος Πασχαλίδης): Κωστόπουλος, Ντίνος (88' Χριστοδουλάκης), Ζεύγουλας, Μπόκτορ, Μαχαίρας, Κωνσταντόπουλος, Κουμεντάκος (80' Καρπούζος), Τσιργιώτης, Μαρκοτσάι, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣ. (Γιώργος Πανόπουλος): Ρέππας, Χατζηνικολάου (90' Αλεξανδρής), Βλασσόπουλος, Κούκος, Μπαλωμένος, Ζήσης, Κανελλόπουλος, Μουρίκης (71' Μηνόγιαννης), Πιστιόλας (65' Τρίγγας), Γκιόκα, Τσίχλης.

(photo: Ηχώ Ιλίου-Πετρούπολης)


Σχετικά άρθρα

Επανήλθαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 εκτός τον ΑΟΝΑ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άτλας Κυψέλης και Ιεράπολη (0-0)

Στο πλευρό του Π. Γιαννόπουλου και τα Σούρμενα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35