social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Έντονες οι συγκινήσεις...

Τσαμόπουλος: Έντονες οι συγκινήσεις...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Χολαργός βρέθηκε να διεκδικεί την πρώτη θέση στον όμιλό του, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Πέρσι είχε καταφέρει να φτάσει στα μπαράζ, χάνοντας εκεί τη δυνατότητα να μείνει στη διεκδίκηση της ανόδου. Φέτος δεν μπόρεσε στα... σημεία να κατακτήσει τον τίτλο, έχοντας απέναντί του έναν αντίπαλο με υψηλή αγωνιστική ποιότητα και δυναμική, όπως ο Ηλυσιακός. Από την άκρη του πάγκου ο Γιώργος Τσαμόπουλος ήταν εκείνος που καθοδηγούσε τους ποδοσφαιριστές τους τελευταίους τρεις μήνες. Σχετικά με αυτό το διάστημα, ο έμπειρος προπονητής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ανέλαβα την τεχνική ηγεσία, γνωρίζοντας την καλή δουλειά που ήδη είχε γίνει αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που θα είχε η προσπάθειά μας στη συνέχεια. Καταφέραμε να έχουμε μία σταθερή πορεία, πετυχαίνοντας συνεχόμενες νίκες, φτάνοντας να διεκδικούμε την πρώτη θέση στον όμιλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική και σε ένα ενενηντάλεπτο. Θεωρώ πως στις λεπτομέρειες δεν επιτεύχθηκε ο στόχος. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ευχαριστώ την ομάδα για αυτούς τους τρεις μήνες των έντονων συγκινήσεων που ζήσαμε και εύχομαι καλό Πάσχα και καλή συνέχεια σε όλους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35