social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάνος Καζάκος: «Τα καλύτερα έρχονται για τη Διάνα»

Πάνος Καζάκος: «Τα καλύτερα έρχονται για τη Διάνα»

Ο Πάνος Καζάκος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μετεγγραφή του περασμένου καλοκαιριού.

Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις (υπηρετεί εκτός Αττικής) και ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει την Διάνα του Γιώργου Τσαμόπουλου. Όλοι τον περιμένουν σαν τον «Μεσσία», έναν παίκτη που θα αποτελέσει τον εφιάλτη για τους αμυντικούς των αντιπάλων. Ο Πάνος δίνει κουράγιο στους φίλους της Διάνα και τους προετοιμάζει για ένα υπέροχο «αύριο»
«Είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός ότι οδηγηθηκαμε σε ένα δεύτερο lockdown και εύχομαι να λήξει το συντομότερο δυνατόν ώστε συνεχίσουμε να κάνουμε ελεύθερα αυτό που αγαπάμε»
«Η ομάδα σε αυτό το διάστημα που προηγήθηκε απέδιδε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν άξια στην πρώτη θέση, απόρια της δουλειάς που γίνεται. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε»
«Προσωπικά το νεκρό αυτό διάστημα με ευνοεί ώστε να κερδίσω το χαμένο έδαφος και να μην χάσω μεγάλο κομμάτι της σεζόν. Καθημερινά δουλεύω στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, ώστε πολύ σύντομα που θα επιστρέψω στην Αθήνα να μπω στην τελική ευθεία της αποκατάστασης με απώτερο στόχο αρχές του επόμενου έτους να είμαι στην διάθεση του προπονητή μου και της ομάδας»
«Προς τους φίλους της ΔΙΑΝΑ θέλω να πω να κάνουν υπομονή. Τα καλύτερα έρχονται!....»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35