social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάτζος: «Το ποδόσφαιρο έχει πληγεί»

Κάτζος: «Το ποδόσφαιρο έχει πληγεί»

Ο Διονύσης Κάτζος είναι ένας προπονητής που αρέσκεται στο να δουλεύει με νέα παιδιά και σίγουρα αυτό μόνο ευεργετικά μπορεί να δράσει στο Νεοπεντελικό και εν συνεχεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος κάνει μια τιτάνια προσπάθεια στηρίζοντας το νέο... αίμα ωστόσο βλέπει η προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές του Αυγούστου να πηγαίνει χαμένη μετά το γενικό lockdown που επικρατεί στη χώρα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στα όσα επικρατούν στη χώρα μας τόνισε: ''Εγώ δεν είμαι ειδικός για να έχω θέση. Η γνώμη μου απλώς είναι ότι εφόσον ξεκίνησε κάτι πρέπει να το ολοκληρώσουμε. Εμένα προσωπικά ο κορωνοϊός μου έχει στοιχίσει και σαν άνθρωπος αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ήμασταν άνθρωποι του γηπέδου και τώρα είμαστε κλεισμένοι σε 4 τείχους. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας. Βλέπω ότι προσπαθούν όλοι να βελτιώσουν μια κατάσταση με την ΕΠΣΑ και την Πολιτεία να δείχνουν διατεθειμένος να βοηθήσουν όμως και πάλι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. 

Από εκεί και πέρα, με την επιστροφή τα πράγματα θα είναι οριακά αφού οι παράγοντες θα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Θεωρώ ότι αυτό που ξεκίνησε ο Νεοπεντελικός θα το υιοθετήσουν πολλές ομάδες. Από εκεί και πέρα η κατάσταση ήταν πολύ οριακή, αφού η ΜΕΘ ήταν γεμάτες. Από εκεί και πέρα αφού η Πολιτεία προχώρησε σε lockdown, έπρεπε να είναι καθολικό και όχι επιλεκτικό. Το ποδόσφαιρο έχει πληγεί. Νομίζω ότι οι άνθρωποι του αθλήματος έχουμε περάσει πολύ δύσκολα και έχουμε ταλαιπωρηθεί περισσότερο απ' όλους. Και στο πρώτο lockdown αλλά και τώρα βλέπουμε ότι κλείσαμε πρώτοι ανοίξαμε τελευταίοι. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο δεν είχε σωστή αντιμετώπιση αλλά ελπίζω το 2021 τα πράγματα να αλλάξουν".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35