social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλίππου: Μας λείπει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων

Φιλίππου: Μας λείπει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων

Η Αθηναϊδα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ και απ' ότι φαίνεται αρχίζει και βρίσκει ρυθμό καθώς και τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Τελευταίο θύμα της "Κυρίας της Κυψέλης" ο Πανιώνιος Καισαριανής όπου η ομάδα του κ. Φιλίππου πέρασε με... το διπλό από τη Νηαρ Ηστ.

Ο έμπειρος κόουτς έμεινε ικανοποιημένος και έκανε το εξής σχόλιο στο soccerlive.gr: "Νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι σαν ομάδα έχουμε κληρωθεί στον πιο δύσκολο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, έχοντας και δύσκολο πρόγραμμα. Αγωνιζόμαστε παράλληλα σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες όπως ξέρετε γεγονός που δεν μας επιτρεπει να απλώσουμε τις αρετές μας εντός των τεσσάρων γραμμων. Από εκει και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις αδυναμίες μας και στόχος είναι μέχρι την διακοπή να είμαστε όσο συγκεντρωμένοι γίνεται και φυσικά όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Τα θετικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν μια καλύτερη εικόνα της ομάδας, το ήδη καλό κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά και η εμπιστοσύνη της ομάδας θα φτάσει στο μέγιστο βαθμό. 

Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και το μόνο που μας λείπει είναι μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων για να ανέβει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία μας. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι έχουμε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια στο σύνολο, απλά μια ομάδα με την δυναμική και το ρόστερ της Αθηναΐδας έχει απαιτήσεις και πίεση που θα πρέπει να την διαχειριστούμε κατάλληλα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35