social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολυμέρης: «Η κορυφή απαιτεί θυσίες»

Πολυμέρης: «Η κορυφή απαιτεί θυσίες»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΓΣ Καισαριανής, Μαρίνος Πολυμέρης μετά την πειστική και γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην Κοψαχείλα που συνοδεύτηκε με νίκη 3-0.
Η νίκη αυτή φέρνει τους κιτρινόμαυρους στην πρώτη θέση έχοντας τον... άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, γεγονός που έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας.
Ο ίδιος ο Πολυμέρης αναφερόμενος στο ματς τόνισε:
Πήραμε μια σημαντική νίκη με σωστή τακτική προσέγγιση και όμορφες συνεργασίες επιθετικά . Δημιούργησαμε πολλές τελικές είτε από ροή παιχνιδιού είτε από στατικές φάσεις και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το μηδέν παθητικό για ακόμα ένα παιχνίδι είναι δείγμα της σωστής νοοτροπίας των παιδιών. Ο πρώτος γύρος μας βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο μας. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε πολύ δουλειά από διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας τους παίχτες μας. Η σωστή νοοτροπία και η καλή δουλειά μέσα στην εβδομάδα θεωρώ ότι έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνομαστε σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο γύρο σε απόδοση και να βελτιώσουμε όλους τους παίχτες μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι μένει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο.
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35