social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερή ανατροπή ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-2 στα Μελίσσια τον Νεοπεντελικό!

Φοβερή ανατροπή ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-2 στα Μελίσσια τον Νεοπεντελικό!

Τη μεγάλη επιστροφή έκανε στα τελευταία λεπτά ο ΓΣ Αργυρούπολης και κατάφερε στο γήπεδο των Μελισσίων όχι απλώς να αποφύγει την ήττα, αλλά και να επικρατήσει με 3-2 του Νεοπεντελικού!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με πλασέ του Χρηστογιάννη (0-1), όμως με τη σέντρα τήρησαν το φερ πλέι και άφησαν τον Ι. Φάκη να ισοφαρίσει (1-1), αφού στη φάση του πρώτου γκολ η άμυνα των γηπεδούχων είχε αδρανήσει, βλέποντας αντίπαλο ποδοσφαιριστή να έχει χτυπήσει. Ο Νεοπεντελικός πήρε το προβάδισμα στο 56' με σουτ του Σ. Σαγματόπουλου (2-1), όμως στα τελευταία λεπτά ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 82' ο Λεβέντης «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, στην επιστροφή ο Ασημάκης πλάσαρε, η μπάλα εξοστρακίστηκε στα πόδια του Ι. Φάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. ενώ στο 87' ο Κοβίλας με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-3! Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν οι Ι. Φάκης και Καραγκιουλές για αλληλοαπώθηση.

Διαιτητές: Γουρέλης, Χ. Νικολάου-Γεωργιτσόπουλος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Αφοί Μιχαλόπουλοι): Κουτρομάνος, Κούκουρας, Ψύλλος (60' Σ. Σαγματόπουλος), Βλάχος, Παππάς, Δ. Φάκης, Κωνσταντάκης, Ξένος (46' Δ. Σαγματόπουλος), Καραγιάννης (80' Κανέλλος), Ι. Φάκης, Λυμπούσης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννη Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Ζυγούρης (70' Κοβίλας), Γιαννίκος (70' Αγγελόπουλος), Ασημάκης, Κωστόπουλος (70' Τσάκαλος), Χρήστου, Λεβέντης (91' Μπάιλας), Καραγκιουλές, Χρηστογιάννης (80' Γοργάκης), Δρακοντίδης.

 


Σχετικά άρθρα

Χαϊδαρι-Χολαργός 1-2 [highlights]

Ποιος να σταματήσει αυτό τον Ηλυσιακό; 1-3 το Περιστέρι και συνεχίζει το απόλυτο των νικών

Ραφαηλίδης: Το θέμα είναι να βρεθούμε σε καλή μέρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35