social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοκ και υποβιβασμός στο 95' για την ΑΕ Μεταμόρφωσης, 2-2 με Αθηναΐδα!

Σοκ και υποβιβασμός στο 95' για την ΑΕ Μεταμόρφωσης, 2-2 με Αθηναΐδα!

Απερίγραπτες συγκινήσεις, από εκείνες που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει, βίωσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα (1/4) το απόγευμα στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας», όπου λάμβανε χώρα η μία από τις πράξεις του... δράματος στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (95') η ΑΕ Μεταμόρφωσης κρατούσε στην «αγκαλιά» της ένα «τρίποντο», που της έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή της στην Κατηγορία μέσα από αγώνες μπαράζ, όμως σε εκείνο το σημείο δέχθηκε το πλήγμα από την Αθηναΐδα, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και οδηγήθηκε στον υποβιβασμό!

Το ματς έγινε σε εορταστικό κλίμα, όπως άρμοζε στην επιτυχημένη ομάδα της Κυψέλης, η οποία πανηγυρίζει για την επάνοδό της στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Φούσκας μπλόκαρε σε σουτ του Φρατζέσκου. Στο 5' η μπάλα πέρασε άουτ από ατομική ενέργεια και σουτ του Φρατζέσκου, ενώ στο 9' ο γκολκίπερ της ΑΕΜ ήταν σωστά τοποθετημένος στην κεφαλιά του Πανάκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 15' χάρη σε γκολ του Παπαρδάκη, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Πράσσο και πλάσαρε εύστοχα τον Γκιμούση για το 0-1. Ωστόσο, λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44', οι πρωταθλητές έφτασαν στην ισοφάριση χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Πανάκη (1-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 52', ο Φούσκας έκανε την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Φίλου και στο επόμενο λεπτό ο Ζαχαρής με κοντινό σουτ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη μαχητική ομάδα της Μεταμόρφωσης (1-2)! Μάλιστα, στο 71' θα μπορούσε να έχει εδραιώσει το προβάδισμά της, όταν ο Γκιμούσης έδιωξε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε σουτ όπου η μπάλα φάνηκε να αλλάζει τροχιά και να τον ξεγελάει.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Αθηναΐδα πίεσε για την ισοφάριση. Στο 74' ο Μήτση σούταρε άουτ όντας μόνος στην περιοχή, στο 85' η μπάλα έφυγε άουτ σε σουτ του Ντιντίφα και στο 87' είχε την ίδια κατάληξη από την κεφαλιά του Πανάκη. Οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ μετρούσαν αντίστροφα για τη μεγάλη νίκη, που όμως δεν ήρθε καθώς δέχθηκαν το σοκ της ισοφάρισης στο 95'! Μετά από ενέργεια του Ντιντίφα, ο Βαγγέλης πρόλαβε την έξοδο του Φούσκα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να αναγκάζει σε υποβιβασμό την ομάδα της Μεταμόρφωσης!

Διαιτητές: Νικολάου, Βαμβακάς-Μπακογιάννης

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης (73' Δούλης), Κοντής, Πράσσος, Βογατσάς, Μήτση, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (38' Πανταζόπουλος (55' Λούλος)), Πανάκης, Φίλος (73' Βαγγέλης), Φρατζέσκος

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμμας): Φούσκας, Χατζηιωαννίδης (46' Μιγκάκης), Περιβολαράκης, Ψαρρής (97' Μαρούσος), Τούντας, Ζαχαρής (97' Δημητρός), Κλετσίδης, Μπούσι, Ντιέγκσι (94' Μπαντίνογλου), Ομάρ, Παπαρδάκης (65' Καραβανάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35