social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θετικό πρόσημο ο ΑΟ Ιλίου (4-1 τον Ιπποκράτη)

Θετικό πρόσημο ο ΑΟ Ιλίου (4-1 τον Ιπποκράτη)

Το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ολοκληρώθηκε με τον ΑΟ Ιλίου να μην καταφέρνει εν τέλει να κατακτήσει κάποια από τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν σε άνοδο ή σε... μπαράζ ανόδου.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Α. Νάστου είχε μία εξαιρετική παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, χάνοντας στις λεπτομέρειες τη μάχη. Σε αυτή την παρουσία, μάλιστα, έβαλε και τον κατάλληλο επίλογο, αφού για την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 4-1 του Ιπποκράτη, τερματίζοντας στην 3η θέση της κατάταξης και δύο βαθμούς πίσω από τη Δόξα Βύρωνος.

Στο δημοτικό στάδιο Ιλίου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό χάρη σε δυνατό σουτ του Κιτσώνη μετά από δοκάρι σε σουτ του Φούρλα (1-0), ωστόσο τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από σουτ του Παπαλάιου (1-1). Στο 60ο λεπτό οι ισορροπίες διαταράχθηκαν, αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σπανουδάκης, αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκαϊτατζή. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στη νίκη, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Στο 70' ο Ασφής σημείωσε το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λερούτσου, στο 74' ο Φούρλας αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Ασφής για το 3-1 και στο 90' ο ίδιος παίκτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κουντουρέλης-Μπαζακούλας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Μισμπίκης (57' Ασφής), Τζώρτζης (80' Καλογήρου), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (80' Κορωνιός), Παπαδημητρίου (57' Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος, Κιτσώνης (85' Πυργιώτης)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Γ. Τεννές, Κολοβός, Κανδηλιώτης, Μωραΐτης, Χήρας (65' Νάτσης), Σπανουδάκης, Μπότης, Χριστούλης, Λέκκας, Βασιλείου, Παπαλάιος (65' Ασημακόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35