social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καματερό: Ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις [pics]

Καματερό: Ολοκληρώθηκαν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις [pics]

Με αίσθημα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας, η ομάδα του ΠΑΟ Καματερού προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24. Μετά από επιτυχημένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, η ομάδα μπορεί να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην επίτευξη των στόχων της.

Οι αιματολογικές εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, επιβεβαίωσαν την αψεγάδιαστη κατάσταση της υγείας των ποδοσφαιριστών. Η επιμελημένη φυσική κατάσταση και η σωστή διατροφή φαίνεται πως έχουν αποδώσει καρπούς, ενθαρρύνοντας τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο.

Επίσης, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την αναγνωρισμένη εταιρία "Soccer University". Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν κρίσιμο εργαλείο για τον καθορισμό του επιπέδου φυσικής απόδοσης και αντοχής των παικτών.

Τα αποτελέσματα, που αναμένεται να δοθούν στο τεχνικό επιτελείο τις επόμενες ημέρες, θα συμβάλλουν στην προσαρμογή του προπονητικού προγράμματος για την επόμενη φάση της προετοιμασίας.

Η ομάδα του ΠΑΟ Καματερού, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Μιχάλη Κάτσικα, είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο γήπεδο και να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35