social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσουτσάνης στο Καματερό

Τσουτσάνης στο Καματερό

Σημαντική επιτυχία για τον ΠΑΟ Καματερού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Φώτη Τσουτσάνη. Ο 26χρονος αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, αφήνει πίσω του μιαν εντυπωσιακή πορεία στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Φώτης Τσουτσάνης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλων Ποντίων το 2022-2023. Η ομάδα του αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣΔΑ, και ο ίδιος ήταν από τους βασικούς παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Με εντυπωσιακά 19 γκολ σε 35 αγώνες, αποδείχθηκε αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον τομέα του.

Παράλληλα, ο Τσουτσάνης έχει υπηρετήσει τον Εθνικό Πανόραματος για 9 χρόνια, όπου επίσης άφησε το αποτύπωμά του. Η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2021-22, όταν σημείωσε εκπληκτικά 28 γκολ σε 34 παιχνίδια, οδηγώντας τον Εθνικό Πανόραματος στον τελικό της ΕΠΣΔΑ.

Η μετακίνηση του Φώτη Τσουτσάνη στον ΠΑΟ Καματερού αναμένεται να έχει μεγάλη επίδραση στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του προπονητή Μιχάλη Κάτσικα και θα προσφέρει την εμπειρία του από τα επιτυχημένα χρόνια που έχει περάσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Καματερού αναμένεται να ανυπομονούν να δουν τον Φώτη Τσουτσάνη σε δράση με τη φανέλα της ομάδας τους και να παρακολουθήσουν την πορεία του στον ερχόμενο αγωνιστικό χρόνο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35