social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα απώλεια η Κηπούπολη, 1-1 με Αναγέννηση Πετρούπολης

Νέα απώλεια η Κηπούπολη, 1-1 με Αναγέννηση Πετρούπολης

Τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών υπέστη η Κηπούπολη, αυτή τη φορά στο γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική ροή και έντονες συγκινήσεις.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 3ο λεπτό σε σπρώξιμο στον Τζαρέλλα και στο επόμενο λεπτό (4') οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Βάννας μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Οι κόκκινοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 40' ζήτησαν νέο πέναλτι, αυτή τη φορά σε μαρκάρισμα του Παππά στον Τζαρέλλα στο όριο της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Κηπούπολη έχασε πρώτα ευκαιρίες και στο 75' έφτασε στην ισοφάριση με εκτέλεση φάουλ του Νένδου (1-1). Στο τελευταίο τέταρτο έγινε δραματικό ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ανατροπή και τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες σε δύο «φαρμακερές» αντεπιθέσεις για το γκολ της νίκης!

Διαιτητές: Γκίκας, Σερεβέτας-Ρομπότης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Ζαρναβέλης (77' Χάιδας), Πανίδης, Αθανασόπουλος. Σαββουλίδης (46' λ.τρ. Καλέμης), Καλαμοτουσάκης (46' Κούτρης), Τζαρέλας, Λουκάκης, Μάζης (77' Ηλιόπουλος), Νένδος, Μπίσκος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς (46' λ.τρ. Χεινοπόταμος), Μπόκτορ, Ντίνος (27' Φελώνης), Ζαμπάκας, Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος, Ανδριτσόπουλος, Βάννας (27' λ.τρ Θαναηλάκης), Νάτσης, Παναγιωτόπουλος, Παπαχρήστος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35