social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Κοψαχείλα και Αστέρα Εξαρχείων (2-2)

Μοιρασιά για Κοψαχείλα και Αστέρα Εξαρχείων (2-2)

Έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη, Κοψαχείλα και Αστέρας Εξαρχείων έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος».

Έτσι, η ιστορική ομάδα του Κέντρου πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με πλασέ του Καραγκούνη (0-1), όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή. Στο 65' ο Ασημακόπουλος με σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1 και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο ματς τρία λεπτά μετά (68') λόγω αποβολής του σκόρερ για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, έφτασαν στο 2-1 στο 79' με πλασέ του Δεμερτζή. Ο Αστέρας δεν... παραδόθηκε, αλλά έφερε το ματς στα ίσια στο 84' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μότσκα για το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι της Κοψαχείλας ζήτησαν δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο σε χέρι αμυνομένου και το δεύτερο σε μαρκάρισμα στον Δεμερτζή, όμως ο διαιτητής σε αμφότερες περιπτώσεις άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Γκούντας-Δηλγερίδης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης, Κωστής, Κουκουλάς (46' Δεμερτζής), Ασημακόπουλος, Δ. Βεϊζάι, Οντάτζης, Τσίτσα (46' Γούλας), Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παπούς (52' Φιλιππόπουλος), Γιούρκεβιτς, Κοκόλης, Κατσούδας, Λούτσος (72' Τσούκας), Κώτσης (72' Παπανίκος), Καραγκούνης, Μπουζής (37' λ.τρ. Φωτιάδης), Μότσκα, Κουλούρης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35