social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασαν με εξάρα από το Χαϊδάρι οι Ίωνες Αλίμου (0-6 τον Θρίαμβο)

Πέρασαν με εξάρα από το Χαϊδάρι οι Ίωνες Αλίμου (0-6 τον Θρίαμβο)

Άνετη νίκη για τους Ίωνες Αλίμου που πέρασαν από το 'Τακης Χαραλαμπίδης' του Χαίδαρίου επικρατώντας του τοπικού Θρίαμβου με 0-6.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως αποτυπώνει και το τελικό σκορ, ήταν ανώτεροι με το ματς να μην χρίζει κριτικής αφού η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη. 

Στο 23' μετά από κόρνερ ο Δημόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 33' ο Κανάκης με σουτ έκανε το 0-2, με τον Ντογκάνη στο 38 με τον ίδιο τρόπο να σημειώνει το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 58' και 65' ο Ποιμενίδης με δυο προσωπικά γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5, με τον Κανάκη στο 80' να γράφει το τελικό 0-6.

Ο Δημητρακόπουλος κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις όμως ο Μαλαπάνης απέκρουσε την εκτέλεση του Ζήση.

Διαιτητής ήταν ο Ρομπότης με βοηθούς τους Κατώνη και Πρίντζιο. 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αντωνης Ζαφειριάδης)Μαλαπάνης, Κρανιωτης, Κόλλιας (77' Ξένος), Σφίχτης, Τζεβελέκος, Αλεφραγκής (77' Θεοδωρόπουλος), Βάρκας, Φαράκλας (60' Θαναηλάκης), Αποστολάκης (65' Πετράτος), Χήτος, Τσακαλάκης (46' Περδίκας)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Παπαδόπουλος, Ζήσης, Δημόπουλος (60' Λαζάρου), Φερρατσάκου (69' Κώττας), Χατζηανόγλου, Γκλεζάκος, Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (46' Ποιμενίδης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35