social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψαν» αλλά έμειναν κορυφή τα Βριλήσσια (1-1 με Αστέρα Ζωγράφου)

«Σκόνταψαν» αλλά έμειναν κορυφή τα Βριλήσσια (1-1 με Αστέρα Ζωγράφου)

Η αποστολή των Βριλησσίων στο... χόρτο του δημοτικού σταδίου του Ζωγράφου δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η ομάδα του Γ. Χρυσάφη απέσπασε το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Αστέρα, στις τάξεις του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαχαίρα. Παρά την απώλεια βαθμών, πάντως, τα Βριλήσσια συνεχίζουν για άλλη μία εβδομάδα στην κορυφή του 1ου ομίλου και ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 61' σε σουτ του Δημητρέλου και δύο λεπτά μετά (63') οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Καραμάνος με πλασέ (1-0). Στο 83' υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των Βριλησσίων για χέρι αμυνομένου, απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις του Αστέρα. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ματσαδές, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Παντέλης-Μπάγιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Τηγανίτας, Στεργίου (95' Ζαφείρης), Δρακάς, Εξηντάρης, Βραχίμη, Τσιάκαλος (51' Καραμάνος), Τσίκος, Ιωαννίδης, Καρακάσης, Μπλιώνας (89' Μάντζαρης)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τυκταπανίδης, Λ. Πετόκου (46' Τσιούμας), Γεροντάκης (46' Μότσιος), Μ. Τσιούμας, Ματσαδές, Αραμπατζής (67' Κανέλλος), Κόκκινος, Δημητρέλος, Καλιαμπάκας, Νικόλα (83' Καραγεώργος), Κ. Πετόκου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35