social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Τζάμα-γκολ ο Θρίαμβος 4-3 την Πεύκη

Με Τζάμα-γκολ ο Θρίαμβος 4-3 την Πεύκη

Παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έβγαλε χαρακτήρα και έχοντας σε σπουδαία ημέρα τον Βασίλη Τζαμαλή επικράτησε με 4-3.

.Το σκορ άνοιξε η Πεύκη στο 20ό λεπτό με τον Τ. Κατιάι, όμως ο Τζαμαλής λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε.Η Πεύκη προηγήθηκε εκ νέου 1-2 πάλι με τον Τ. Κατιάι, όμως πάλι ο Τζαμαλής με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.Στην επανάληψη Πεύκη προηγήθηκε 2-3 στο 60ό λεπτό  με τον Σπυριδάκη και ο Καγιανάς μετά από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Τζαμαλή και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ισοφάρισε σε 3-3.Το 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ πραγματοποιήθηκε ύστερα από μία ωραία ενέργεια του Καγιανά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά πάσαρε στον Τζαμαλή κι αυτός με τη σειρά του στον Τζαβέλλα που ήταν ο χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Αντώνη Ζαφειριάδη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Αντώνης Ζαφειριάδης) Μερκούρη, Ντζέλιας (46' Μακρίδης), Λώλος (46' Τζαβέλας), Ζαγκλής(66' Παπαθανασίου) , Στάθης, Τζεβελέκος, Τζαμαλής, Καγιανάς (88' Καρκαβίτσας), Μπόχτης, Ζαχαρίου (27' Μπούρας), Κουκλάκης.

ΠΕΥΚΗ () Μπίφσας, Παπακωνσταντίνου, Γιαννακόπουλος (56' Γκατζιώρας), Κοκαβέσης (78' Παππάς Δ.), Τσιλιπήρας, Δημοσθενιάδης, Κατιαι Φ. (89' Παππάς), Μπούντρας, Θανάση (46' Σπυριδάκης), Κατιαι Τ., Μπογκοντάνι (46' Ψωμίδης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35