social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΝΑ: Ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών

ΑΟΝΑ: Ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών

Μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας με τον Σπύρο Τάραμα στην πρώτη ομάδα, ο ΑΟΝΑ προχώρησε και στην ανακοίνωση των προπονητών στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Έτσι, γνωστοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την Νανά Πλεξίδα και τον Κώστα Ντελή, όπως και η πρόσληψη της Ανδρομάχης Κεφάλα.

Η ανακοίνωση για τη Ν. Πλεξίδα: «Η διοίκηση του ΑΟΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την κυρία ΝΑΝΑ ΠΛΕΞΙΔΑ. Η Νανα είχε μια εξαιρετική χρόνια μαζι μας και έδωσε στα αστεράκια των ακαδημιών μας τον καλύτερο εαυτό της. Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στο Ποδοσφαιρο. Κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFFA C και κάτοχος διπλώματος διαιτησίας. Μερικές από τις ομάδας που έχει παίξει Ποδοσφαιρο είναι η ΑΕΚ, ο ΑΟ ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ, η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ. Έχει εργαστεί σε πολλές ακαδημίες και καλοκαιρινά Camps, και έχει διαιτητεύσει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Ευχόμαστε στην Νανά καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο της».

Nana_Plexida.jpg

Η ανακοίνωση για τον Κ. Ντελή: «Ο Σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πολύχρονη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον κ. ΚΩΣΤΑ ΝΤΕΛΗ. Ο Κωστας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει διατελέσει Προπονητης στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αργυρούπολης, στον Μυλωνά, στους Ιωνες Π. Φάληρου, στην Τερψιθέα, στη Βουλιαγμένη και στην Ιδιωτική Ηρακλής. Η συνεργασια μας με τον Κώστα όλα αυτά τα χρόνια είναι υποδειγματική και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Η ανακοίνωση για την Α. Κεφάλα: «Εδραιώνουμε το άρωμα γυναίκας στο προπονητικό δυναμικό του συλλόγου με την προσθήκη της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΚΕΦΑΛΑ στα μικρά τμήματα των ακαδημιών μας! Η Ανδρομαχη είναι γεννημένη το 1998 και έχει τελειώσει το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης (κάτι που ο σύλλογος μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην παιδαγωγική διαχείρηση των ηλικιών αυτών). Εχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιρίστρια στον Αιολικό Μυτιλήνης, Τράχωνες Αλιμου, Ολυμπιάδα Υμμητου, Οδυσσέα Γλυφάδας και Λαυρα Αργυρούπολης. Ευχόμαστε στην Ανδρομάχης καλή επιτυχία στο έργο της και την καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΝΑ».

Andromachi_Kefala.jpg

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35