social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Λααρούσι η Νίκη Αλίμου, 3-2 το Παγκράτι!

Με σούπερ Λααρούσι η Νίκη Αλίμου, 3-2 το Παγκράτι!

Άλλη μία μεγάλη εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Νίκη Αλίμου, συνδυάζοντάς τη με «τρίποντο» απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, μετά από εκείνη κόντρα στον Γκυζιακό.

Με κορυφαίο και σκόρερ τον 17χρονο Σάμι Λααρούσι η δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου επικράτησε με 3-2 απέναντι στο Παγκράτι, που υπέστη απώλεια στη μάχη του για την κατάκτηση της ανόδου, μέσα από τον 1ο όμιλο στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο Καλαμακίου-Αλίμου β' έγινε ένα πολύ ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους περίπου 100 φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ακριτίδης εκτέλεσε κόρνερ και είδε την μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι, για να απομακρυνθεί στη συνέχεια.

Μετά από ένα πρώτο εικοσάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 21ο λεπτό, όταν σε ενέργεια και παράλληλο γύρισμα του Λααρούσι από τα δεξιά, ο Καρτσαγκούλης έστειλε άθελά του από κοντά την μπάλα στην εστία της ομάδας του (1-0). Μέχρι την ανάπαυλα η ομάδα του Γ. Μούτου ήλεγχε το ματς, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις.

niki-pagrati.jpg


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Παγκράτι ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και αφού πρώτα είχε δοκάρι στο 50' με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, όπου η μπάλα κόντραρε και σε σώματα, έφτασε στην ισοφάριση στο 56', με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει από πλάγια θέση, έχοντας πάρει το «ριμπάουντ» από σπουδαία απόκρουση του Παπαχρήστου.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «ροσονέρι» έψαξαν το δεύτερο γκολ, όμως στο 63' δέχθηκαν νέο πλήγμα, όταν σε αντεπίθεση ο Λααρούσι από την αριστερή πτέρυγα πλάσαρε ιδανικά τον Στεργιώτη για το 2-1. Έχοντας ανακτήσει πάλι τα ηνία του αγώνα, η ομάδα του Πανιωνίου έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 78', όταν ο Ντάπε έκλεψε από τα αριστερά, πέρασε παράλληλη πάσα στον Λααρούσι και εκείνος με άψογο αριστερό πλασέ έγραψε το 3-1! Στον χρόνο που απέμενε το Παγκράτι έκανε την προσπάθειά του για να μπει πάλι στο παιχνίδι, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει για το τελικό 3-2 στο 94' με πέναλτι που κέρδισε ο Ξενόπουλος σε σύγκρουση στον αέρα με τον γκολκίπερ Παπαχρήστο και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντινίδης.

Διαιτητές: Προδρομιάδης, Ρισσάκης-Κομάινερ

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Παπαχρήστος, Φύτρος, Τούσα (90' Ε. Σωτηρόπουλος), Καραμπής, Ντάμιαν, Μελάς, Γεωργαράκος (90' Κ. Σωτηρόπουλος), Δήμος, Λασηθιωτάκης, Λααρούσι (80' Καλομοίρης), Μαρκόπουλος (71' Ντάπε)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Στεργιώτης, Καρτσαγκούλης (71' Τζωνς), Κουτσοχρήστος, Λικσκεντάι (46' Καρακίτσιος), Κουρουπάκης, Νάνος, Στεργιόπουλος (85' Κυριακού), Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος, Ακριτίδης, Θανέλλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35