social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιλίσια 2004 από... ατσάλι, πήραν το ντέρμπι με τα Πατήσια και πάτησαν κορυφή (vids)

Ιλίσια 2004 από... ατσάλι, πήραν το ντέρμπι με τα Πατήσια και πάτησαν κορυφή (vids)

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και αφού ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις που είχε το σημερινό (3/3) ματς τα Ιλίσια 2004 πήραν το ντέρμπι επικρατώντας με 2-1 των Πατησίων.

TOY ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, εάν εξαιρεθούν ελάχιστα σημεία στην αναμέτρηση, παρουσιάστηκα άριστο τακτικά στον αγωνιστικό χώρο ενώ θα μπορούσε να είχε 'κλειδώσει' τον αγώνα εάν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Από την άλλη τα Πατήσια προσπάθησαν αρκετά όμως η ανωτερότητα των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχο πέναλτι του Δουλιογλου στο 29´ (το κέρδισε ο Καψάλης από τον Νάστο).

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς 4 αργότερα ο Καλάι με κεφαλιά μετά από κόρνερ έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Ιλίσια είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Σε μια αντεπίθεση στο 75’ ο Λιαπης με κάθετη πάσα βρήκε τον Κάψαλη που διέσχισε περίπου 20 μέτρα και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε υποδειγματικά στην αριστερή γωνία των Πατησίων χαρίζοντας ένα τρίποντο-χρυσάφι στην ομάδα του. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τα Ιλίσια να πανηγυρίζουν και να βρίσκονται πρώτα στον όμιλο με διαφορά 2 βαθμών από τον δεύτερο έχοντας ωστόσο και ματς περισσότερο.  Άψογη η διαιτησία του Κελεκίδη που είχε για βοηθούς τους Ίσσα και Τζανή.

ΙΛΙΣΙΑ 2004 :(Περικλής Παπαζαφειροπουλος): Χρυσαναστασης,Φερεντίνος, Σωκλας Β. , Λιτό, Σωκλας Χρ., Κυριακοπουλος, Λιαπης (73’Μεξης), Τζίρος , Δουλιογλου (67’ Φιτόπουλος), Καψαλης, Παφλιάς (76’Πετριδης).

ΠΑΤΗΣΙΑ : (Μαρίνος Δημοπουλος) Νάστος (46’ Σουσουνης), Μπασμας, Λυερος (67' Καλιτσης), Κωνσταντοπουλος, Καλάι, Κιαπεκος, Παναγοπουλος (79’ Ζωτος ), Σαραγουδας,  Θανάσης (62' Παπαδόπουλος), Μαυράκης, Ελζανφαλι .

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΤΟ 3ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35