social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Γαλατσίου: Φωνάζουν για την διαιτησία στο 2-2 με την Α.Ε. Ιλίου

Νίκη Γαλατσίου: Φωνάζουν για την διαιτησία στο 2-2 με την Α.Ε. Ιλίου

Αγανακτισμένοι είναι στην Νίκη Γαλατσίου, από την απαράδεκτη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα με την Α. Ε. Ιλίου που έληξε 2-2.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Γαλατσίου χρεώθηκε με 2 ανύπαρκτα πέναλτι, εκ των οποίων το δεύτερο που αποκρούστηκε για δεύτερη φορά από τον εξαιρετικό γκολκίπερ Στεργίου, δόθηκε επανάληψη από τον Α΄ βοηθό(!) και ήλθε η ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια στο 1΄με τον Μαντζιούφα. Το 0-2 το πέτυχε ο Αποστολάκης στο 16΄.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην Νίκη Γαλατσίου, αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους για να ισοφαρίσουν, είχαν την κατοχή της μπάλας και τα κατάφεραν με την βοήθεια της διαιτησίας!

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Καραντώνης στο 67΄ με δυνατό σουτ και με το πέναλτι ο Καραχάλιος στο 88΄.

Να σημειωθεί ότι η Νίκη Γαλατσίου, δεν είχε κανένα πρόβλημα από τους γηπεδούχους, που η φιλοξενία τους ήταν εξαιρετική.

Διαιτητής ο κ. Κοντογιάννης , με Α΄ βοηθό τον κ. Σπυρόπουλο και Β΄ τον κ. Παπαδόπουλο, θέλουν πολύ δουλειά και προσοχή, για να μπορέσουν να καθιερωθούν.

Α.Ε. Ιλίου : Τζέκος, Τσιάλλης, Κορωνιός, Βασιλικός, Καραντώνης, Κούκης, Καραχάλιος, Φύκηρης(62΄ Κούκης), Γιαννόπουλος, Μπεκιράϊ(79΄ Πιττακίδης), Λίτσι(79΄ Μπεμπελίκα)

Νίκη Γαλατσίου : Στεργίου, Στάϊκος, Γ, Μπούσουλας, Χριστόπουλος, Κεφαλάς, Λαζαρίδης, Καρώνης, Μαντζούφας(66΄Κομιώτης , 80΄Κολιμάτσης) , Μάρκο( 46΄Ντάβι), Κατσαρός, Αποστολάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35