social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Γαλατσίου-Λέοντες 3-1

Νίκη Γαλατσίου-Λέοντες 3-1

Της αμύνης τα παιδιά, δώσανε για άλλη μια φορά την νίκη στην Νίκη Γαλατσίου. Η ομάδα του Γιώργου Κουφόπουλου επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης των Λεόντων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας του 40υ ομίλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον συνήθως ύποπτο τον κεντρικό οπισθοφύλακα Μιχ. Χριστόπουλο στο 7΄. Στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και στο 40΄ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Το γκολ πέτυχε ο Καραγεωργόπουλος με μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πετυχημένες αλλαγές του Γιώργου Κουφόπουλου, έδωσαν δυναμική στην ομάδα του Γαλατσίου που πέτυχε δύο γκολ. Στο 57΄ο αρχηγός Καρώνης με κεφαλιά και στο 62΄ο σέντερ μπακ Κεφαλάς με πλασέ από κοντά.

Νίκη Γαλατσίου (Γιώργος Κουφόπουλος): Στεργίου, Μπερναλής(85΄Μιχόπουλος), Χριστόδουλος, Κεφαλάς, Χριστόπουλος, Καρώνης, Λαζαρίδης, Λικάϊ(53΄Θεοδωρίδης), Μπάρδης(53΄Κατσαρός), Αποστολάκης ( 85΄Ντάβιντασβιλι), Μαντζούφας(80΄Κοζανίτης).

Λέοντες: Μπαρμπούρης ,Θωμόπουλος, Σαλεμένος, Μετριτίδη(70΄Μποσίνης), Βιγκάνι, Γιαννακάκος, Φουντούλης, Φουντούλης(70΄Κούκης), Καραγεωργόπουλος, Κοντοσώρος(65΄Παναγόπουλος), Λιακόπουλος(35΄Πέππας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35