social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πατήσια-Νίκη Γαλατσίου 1-1

Πατήσια-Νίκη Γαλατσίου 1-1

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Νίκη Γαλατσίου παραμένει αήττητη . Αυτή τη φορά έφερε ισοπαλία με 1-1 απέναντι στα Πατήσια.

Η ομάδα του Γιώργου Κουφόπουλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους ήταν στις εξέδρες του Γαλατσίου.

Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ειδικά οι γηπεδούχοι όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαντζούφας. Το τελευταίο λόγο των ευκαιριών για γκολ τον είχε η Νίκη Γαλατσίου, όταν σε τετ-α-τετ του Ντάβι , καθυστέρησε ο παίκτης των φιλοξενουμένων και « κόπηκε» από τους αμυντικούς.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 24΄με τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε η Νίκη Γαλατσίου με τον Μαντζούφα στο 47΄.

Διαιτητής ο κ. Παγούνης Βασίλης , με βοηθούς τους κ. κ. Λαδογιάννη Θεόδωρο και Κωτσοβίλη Βλάση.

Πατήσια: Νικολόπουλος, Θεοδώρου(58΄Μπουτεράκος),Μαγγασιάνος(46΄Τιμπής), Μπαζμπάς, Κωνσταντόπουλος, Ορφανός, Λυερός(46΄ Καλλίτσης), Μπρούμας(75΄Τζιαφερίδης), Σταυρακάκης, Σαραγούδας, Παναγόπουλος

Νίκη Γαλατσίου: Στεργίου, Μπερναλής, Κομιώτης, Κεφαλάς, Χριστόπουλος, Καρώνης, Λαζαρίδης, Δ. Μπούσουλας(74΄Γ. Μπούσουλας), Λακάϊ(28΄Κατσαρός λ.τ.), Αποστολάκης(92΄ Ντάβι), Μαντζούφας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35