social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Ένας... διαφορετικός Ολυμπιακός παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Ραφιάς» και με αποφασιστική εμφάνιση έφτασε στην επικράτηση με 3-1 απέναντι στον Παλλαυρεωτικό, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για βαθμούς, προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Μωραΐτη μετά από απόκρουση του Κωνσταντά, όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν την ανατροπή μέσα σε δεκατέσσερα λεπτά. Στο 52ο λεπτό ο Κλωνάρης ισοφάρισε με σουτ μετά από ασίστ του Κουλάι,στο 57ο λεπτό ο Κιρτζιαλίδης σκόραρε με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Σεΐτι και στο 65ο λεπτό ο Μακρίδης έγραψε το 1-3 με πλασέ έπειτα από παράλληλη πάσα του Σεΐτι.

Διαιτητές: Φωστέρης, Πολυχρονιάδης-Τζαφόλιας

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κόρμπας, Χουσεΐν, Νικολαΐδης (70' Γκόντζος), Τσίκλος, Μπεργιάννης (68' Πώχος), Μπάλας, Μωραΐτης, Κρανιδιώτης (53' Σφικτός), Γκαβασιάδης, Γιαχάεβ, Σαλίβερος (70' Παπαδόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Κλωνάρης, Κιρτζιαλίδης (62' Μαγγίνας), Νταβαρίνος (85' Κολιμάτσης), Μακρίδης (87' Λαπούση), Σεΐτι, Χατζής.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35