social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζιβίλογλου: Επανήλθε η ηρεμία

Τζιβίλογλου: Επανήλθε η ηρεμία

Ποτέ δεν είναι εύκολο για μία ομάδα που έχει δεχθεί «βαριά» ήττα, να πρέπει να συνέλθει μέσα σε ελάχιστες μέρες για να διεκδικήσει στο επόμενο παιχνίδι της τη νίκη.

Πολύ περισσότερο όταν έχει και απουσίες... Παρ' όλα αυτά, ο Σαρωνικός Αναβύσσου κατάφερε μετά το 6-0 από τον Παλληνιακό, να μαζέψει τα κομμάτια του και να πετύχει εκτός έδρας νίκη στην Αγ. Μαρίνα απέναντι στον Θησέα Ν. Μάκρης (0-2). Όπως σχολίασε και ο Γιάννης Τζιβίλογλου στο Soccerlive μετά από αυτή την επικράτηση, επανήλθε και η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας του. «Η ψυχολογία μας μετά την ήττα της Κυριακής δεν ήταν καλή, οπότε είχαμε να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι, όπως επίσης ότι πήγαμε στο ματς με αρκετά προβλήματα. Φτιάξαμε μία ενδεκάδα σχεδόν... ανάγκης, ενώ πήραμε και κάποια παιδιά από την ακαδημία να βοηθήσουν. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία αρκετά δυνατή ομάδα με νεαρά παιδιά, όπως είναι ο Θησέας» υποστήριξε αρχικά ο προπονητής του Σαρωνικού, για να προσθέσει: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και μετά το διαχειριστήκαμε πολύ καλά. Πριμέναμε στο μεσαίο τρίτο με σκοπό να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, κάτι που κάναμε στο δεύτερο γκολ με το οποίο σφραγίσαμε τη νίκη μας. Έτσι, καταφέραμε να επανέλθει η ηρεμία».

Αναφορικά με τη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός παρατήρησε: «Μας βοηθάει και το ρεπό που έχουμε την Κυριακή, οπότε θα μαζευτούμε από απουσίες και άλλα προβλήματα. Πιστεύω ότι σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, θα είμαστε πλέον άκρως ανταγωνιστικοί και θα το δείξουμε».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35