social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Μετά την ισοπαλία στα Γλυκά Νερά (2-2) και την ευρεία ήττα στην έδρα του από τον Αχαρναϊκό (0-3), ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου έδειξε χαρακτήρα και επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-1της Άνοιξης στο «Γ. Κυριάκης».

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νταβαρίνος, ο οποίος με δύο γρήγορα γκολ στο 9ο και στο 20ο λεπτό έθεσε βάσεις επικράτησης για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Γασπαράκη στο 37ο λεπτό (1-2), όμως ο Κιρτζιαλίδης «σκότωσε» τα όνειρά τους για θετικό αποτέλεσμα, γράφοντας το τελικό 1-3 στο 78ο λεπτό. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέττας από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Μπουξμπάουμ-Βιτσεντζάτος

ΑΝΟΙΞΗ (Δημήτρης Κοσμάς): Μπακοδήμος (75' Καράμπελας), Μαυρίδης (75' Παππάς), Γιαρένης (46' Μήτση), Πανάγου, Πέττας, Τρακάκης, Τζάθας, Γασπαράκης (66' Γεωργούσης), Αμανατίδης, Ζιβάνοβιτς, Κωτσοβός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Κλωνάρης, Κιρτζιαλίδης (81' Λαπούση), Κολιμάτσης, Μαγγίνας (93' Σταματούκος), Νταβαρίνος, Χατζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35