social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατσιγιάννης: Μεγάλο κέρδος τα παιδιά που ήρθαν απ' τον πάγκο

Κατσιγιάννης: Μεγάλο κέρδος τα παιδιά που ήρθαν απ' τον πάγκο

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (24/10) η ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη, καταφέρνοντας να λυγίσει τον ΠΑΟ Καλυβίων (4-2) και να πλασαριστεί την πρώτη πεντάδα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Σχετικά με το προχθεσινό παιχνίδι, αλλά και με το επόμενο στο Κορωπί, μίλησε στο Soccerlive o Βαγγέλης Κατσιγιάννης, σημειώνοντας ότι το κέρδος για την ομάδα του ήταν η βοήθεια που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο. «Παρουσιαστήκαμε σε καλή μέρα, είχαμε καλή κυκλοφορία, εύκολα πετύχαμε τα πρώτα δύο γκολ, όμως σε σχετικά μικρό διάστημα δεχθήκαμε την ισοφάριση. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Καταφέραμε να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να το τελειώσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και παρατήρησε: «Βοήθησαν όλα τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος για εμάς».

Αναφορικά με τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, υπογράμμισε: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε διαβασμένοι και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35