social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετη πρόκριση ο ΑΟ Ατλαντίς, 5-2 τον ΑΟ Κορωπίου

Άνετη πρόκριση ο ΑΟ Ατλαντίς, 5-2 τον ΑΟ Κορωπίου

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως ο ΑΟ Ατλαντίς, προσπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Κορωπίου και πήρε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Στο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα στο γήπεδο του Γέρακα, η ομάδα του Γιώργου Τσούνη επιβλήθηκε με 5-2 απέναντι σε έναν αντίπαλο, του οποίου η αποστολή μετρούσε μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές...

Στο 5ο λεπτό ο Φενερίδης προειδοποίησε με σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει επτά λεπτά μετά ο Αδαμίδης και να κάνει με πλασέ το 1-0. Στο 29ο λεπτό ο Καγιάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ (2-0), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αδαμίδης σκόραρε πάλι με πλασέ για το 3-0. Ο Φενερίδης χρίστηκε σκόρερ στο 49ο λεπτό με πλασέ (4-0), για να ακολουθήσουν δύο γκολ από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 65ο λεπτό ο Τσιριγώτης με πλασέ μείωσε σε 4-1 και στο 72ο λεπτό ήταν η σειρά του Γεωργόπουλου να σκοράρει με κοντινή προβολή για το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μητρόπουλος με κοντινό πλασέ στο 82ο λεπτό.

Διαιτητές: Πανούτσος, Παπαδιώτης-Μακρής

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπαρδής (82' Τοπάλης), Παπασταθόπουλος, Κιούρκος, Μαυράκης, Μπενέκος (55' Καρακώστας), Καγιάς, Φενερίδης (68' Κορωνιάς), Νάνος (55' Πλατσατούρας), Αδαμίδης, Πανόπουλος (55' Μηλιώνης), Μητρόπουλος

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Θανάσης Σαβούρδος): Τσάβαρης, Τσιριγώτης, Λαμπρόπουλος, Δογάνης, Καψιόχας, Σπυράκος, Γεωργακόπουλος, Σανσάρογλου (32' λ.τρ. Κατσίκης), Πορουτσίδης, Μέρα, Χατζήνας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35