social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωτιά στα πλέι οφ για Τριγλία (5-0 στον Μαραθώνα τη Μάχη)

Πρωτιά στα πλέι οφ για Τριγλία (5-0 στον Μαραθώνα τη Μάχη)

Αυτό που ήθελε, πέτυχε η Τριγλία στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει από θέση ισχύος την προσπάθειά της για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα της Ραφήνας πέρασε νικηφόρα από τον Μαραθώνα, όπου επιβλήθηκε με 5-0 της τοπικής Μάχης και, έτσι, θα ξεκινήσει με 22 βαθμούς στα πλέι οφ και στο +2 από Μαρκό και Παλληνιακό.

Στο 24ο λεπτό ο Γερώνυμος άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 30' ο Σένε με πλασέ έγραψε το 0-2 και στο 43ο λεπτό ο Τζίτζης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Κ. Τσούκας σε χέρι αντιπάλου για το 0-3. Στο 61' ήταν η σειρά του Ι. Τσούκα να χριστεί σκόρερ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (0-4), ενώ στο 80' ο Ζαφειρόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Λίγα λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Δόριζα από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Τριγάζης, Χριστοδούλου-Καστρινάκης

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Θέμης Τασσόπουλος): Ντόστης, Δ. Τσιούμας (78' Πολύζος), Ξυμητήρης (46' Β. Τσιούμας), Σπανός, Κονταρίνης, Παπαδογιωργάκης, Δόριζας, Τσακυργιάννης (71' Μπάρμπας), Κουσούλης (84' Πύλλα), Καλοφούσης, Δαρσινός (46' Μέμα)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης (65' Καρτάλης), Χατζόπουλος, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Γερώνυμος (58' Δελαπόρτας), Παπάζογλου (58' Πετράκης), Νταή (46' Καστράτι), Σένε, Ζαφειρόπουλος, Κ. Τσούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35