social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (1-1)

Μοιρασιά για Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Μενιδίου ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Νωρίς στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, όταν στο 10' ο Αμπντουραχμάνι εκμεταλλεύθηκε παρακινδυνευμένο γύρισμα του Αθανασόπουλου στον Μυλωνά, μπήκε στη φάση και έκλεψε την μπάλα, όμως από πλάγια θέση πλάσαρε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 81ο λεπτό με κούρσα του Κουλάι και πλασέ σε αντεπίθεση (0-1). Ωστοσο, στο επόμενο λεπτό οι πράσινοι «απάντησαν» σε φάση διαρκείας, με τον Μαβίδη να σουτάρει και να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1).

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσέλιος-Πολυχρονιάδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Αδαμόπουλος (74' Μαρκοπουλιώτης), Αθανασόπουλος (46' Τσιμπουρλάς), Γ. Μαγγίνας, Νίκας, Μανάλης, Στραβομύτης, Καριατλής, Μαβίδης, Μπαστάνης (62' Αμπάρα), Σπυρίδης (22' λ.τρ. Λένγκα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Κατσέρης (72' Γιαννακόπουλος), Ζαχαράκης, Κολιμάτσης, Καραγιάννης, Αργυρίου, Θ. Μαγγίνας, Κλωνάρης, Αμπντουραχμάνι, Σεΐτι, Κουλάι.

 


Σχετικά άρθρα

Φαμέλης: Στόχος ο πρωταθλητισμός!

Άμεση η στήριξη της ΕΠΣΑΝΑ στους πληγέντες των πυρκαγιών

Άρης Βούλας: Γκαβασιάδης και με τη... βούλα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35