social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Άρτεμις, 1-1 με ΑΟ Γ. Παθιακάκη

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Άρτεμις, 1-1 με ΑΟ Γ. Παθιακάκη

Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση που έγινε στη Λούτσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τον ΑΟ Άρτεμις να ισοφαρίζει σε 1-1 στις καθυστερήσεις τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη και να «σώζει» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13ο λεπτό με πλασέ του Κασιόλα στην κίνηση έπειτα από ασίστ του Γερογιάννη (0-1), ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να «απαντήσουν» λίγο πριν την εκπνοή και παρότι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 83' λόγω αποβολής του Μασκλαβάνου με δεύτερη κίτρινη. Ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Γ. Παθιακάκη στο 92ο λεπτό, ο Κοζανίδης βρήκε... δίχτυα με πλασέ για το 1-1.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Γκούβας-Σόφιας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Πιέτρι, Καζάλας, Θεοχάρης (30' λ.τρ. Διαμαντής), Κοζανίδης, Μοιρασγέντης (46' Μέγας), Τσέπας, Μασκλαβάνος, Ράσα, Βεϊζάι

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Τσαΐνης, Λαζαρίδης, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Γερογιάννης (82' Κούστας), Νταβώνης, Κασιόλας (46' Παπαδόπουλος), Ρόμπολας, Λιάκος (92' Κυριακούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35