social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε θέση σωτηρίας ο ΑΟ Άρτεμις, λύγισε τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών (0-1)

Σε θέση σωτηρίας ο ΑΟ Άρτεμις, λύγισε τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών (0-1)

Με αγχωτικό τρόπο σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε βρήκε ο ΑΟ Άρτεμις τον τρόπο να καταβάλει τον μαχητικό Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0!

Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Λούτσας ανέβηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στα πλέι άουτ της Α' ΕΠΣΑΝΑ, αφού έπιασε στην τέταρτη θέση τον ΑΟ Άνοιξης και σε ευνοϊκή ισοβαθμία για εκείνη! Το γκολ της λύτρωσης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 92ο λεπτό ο Μασκλαβάνος με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Πιέτρι (0-1). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο ΑΟ Άρτεμις είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Διαμάντης νικήθηκε από τον Τόλια σε εκτέλεση πέναλτι. Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι και οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Δ. Τζαφόλιας-Μακρής

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Κώστας Καβαλάρης): Τόλιας, Μουστάκας, Φρέντερικ, Πουλής, Πάλμος, Σόου, Βασιλείου, Σταματόπουλος, Μπιμπίκας (88' Πεπονούλας), Γιαντόμ, Νταλάνι (66' Νίκας)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Πιέτρι, Διαμάντης, Θεοχάρης, Κοζανίδης, Βεϊζάι (56' Μέγας), Τσέπας, Μασκλαβάνος, Ράσα, Φύτιλης (62' Καζάνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35