social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Σαβούρδου από το Κορωπί

Αποχώρηση Σαβούρδου από το Κορωπί

Παρελθόν από τον ΑΟ Κορωπίου αποτελεί ο προπονητής, Θανάσης Σαβούρδος καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο.

Ο ικανότατος προπονητής που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον περασμένο Αύγοστο ωστόσο μετά από μεγάλη προσπάθεια ο ιστορικός σύλλογος δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Συνεπώς ο κ. Σαβούρδος αποχώρησε με τον ιδιο να δηλώνει τα εξής μετά το διαζύγιο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες, για την συνεργασία, την προσπάθεια και την συνύπαρξη όλους αυτούς τους μήνες. Επίσης τον κο Σταύρου Γιάννη που μας παρείχε τα πάντα στο γήπεδο και τον κο Παπαδάκη Γιώργο που αντιμετώπιζε άμεσα και με επαγγελματισμό τους τραυματισμούς μας.
Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στον πρόεδρο και πάνω απ’ όλα ξεχωριστό άνθρωπο κο Λιακούτση Παναγιώτη που ήταν στο γήπεδο καθημερινά και πρόσφερε τα πάντα με όλη του την ψυχή. Αν το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και όχι μονο είχε παράγοντες σαν τον Κο Λιακούτση τότε σίγουρα το ποδόσφαιρο θα ήταν σε αναβαθμισμένο επίπεδο. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και με αίσθημα πικρίας και στεναχώριας στο τέλος για τη μη επίτευξη του στόχου. Εύχομαι οτι καλύτερο στον ιστορικό ΑΘλητικό Όμιλο Κορωπίου για την συνέχεια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35