social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στο Μενίδι, ισόπαλοι Αχαρναϊκός και Κεραυνός Κερατέας (2-2)

Ματσάρα στο Μενίδι, ισόπαλοι Αχαρναϊκός και Κεραυνός Κερατέας (2-2)

Πραγματικό ντέρμπι, με συναρπαστικό φινάλε, ήταν το παιχνίδι που έγινε σήμερα (26/10) το απόγευμα στο γήπεδο Μενιδίου, το οποίο αποτέλεσε διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής!

Αχαρναϊκός και Κεραυνός Κερατέας «κονταροχτυπήιθηκαν» σε μία σπουδαία μάχη, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται... αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς μέχρι λίγο πριν το φινάλε και τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στο τέλος, αποτρέποντας την ήττα και αποσπώντας το ισόπαλο 2-2! Ο Κεραυνός έκανε άλλη μία εμφάνιση που φανερώνει ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει παρότι νεοφώτιστος, απέναντι σε έναν Αχαρναϊκό που παρά τα προβλήματά του απέδειξε πως έχει στόφα πρωταθλητή!

Οι παίκτες του Γ. Δημητρόπουλου αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με προβολή του Πασκάλι (0-1). Μάλιστα, «πάγωσαν» για δεύτερη φορά το Μενίδι στις αρχές του δευτέρου μέρους και, συγκεκριμένα, στο 55', όταν ο Χρ. Μαγγανάς αξιοποίησε πάσα του Ντόβα και με πλασέ έγραψε το 0-2. Το σύνολο του Σ. Βενάκη δεν πτοήθηκε, αντιθέτως έβγαλε ψυχικά αποθέματα και στο τέλος έφτασε σε μία ισοφάριση, που φάνταζε απίθανη! Στο 88' ο -ερχόμενος από τον πάγκο- Βλαχίδης μείωσε με καρφωτή κεφαλιά (1-2) και στο 96' ο Μεϊρέλες με θαυμάσιο σουτ από θέση εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-2!

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Τζαφόλιας-Γκούβας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σήφης Βενάκης): Μπονατάκης, Γκούφας, Μανάλης, Αγοραστός, Αμπάρα, Καρμοίρης, Στραβομύτης (55' Βλαχίδης), Μεϊρέλες, Λύγκος, Αντωνόπουλος (46' Στάμος (63' λ.τρ. Τσιμπουρλάς)), Δηλαβέρης (46' Ατματσίδης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντοβίνος, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Πασκάλι, Ντόβας, Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς (80' λ.τρ. Νέρας), Γκορόγιας (90' Μαστροκώστας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35