social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχαρναϊκός: Μένει ο «βράχος» Μαγγίνας στο Μενίδι

Αχαρναϊκός: Μένει ο «βράχος» Μαγγίνας στο Μενίδι

Ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (23/6) την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Μαγγίνα έως το 2023 με τις δύο πλευρές να συμφωνούν με συνοπτικές διαδικασίες.

Πριν λίγες μέρες οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού είχαν προαναγγείλει την ανανέωση των συμβολαίων δύο παικτών της ομάδας. Ο ένας εκ των δύο ήταν ο Μαγγίνας ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του για τουλάχιστον ένα χρόνο και άλλος ήταν ο Σταύρος Μάναλης. 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με συνοπτικές διαδικασίες και πριν από λίγο ο Αχαρναϊκός έκανε γνωστή τη συμφωνία με επίσημη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ο Μαγγίνας αποτελεί εκ των αρχηγών των πρασίνων έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα τόσο τα προηγούμενα χρόνια όπου πανηγύρισε άνοδο από την Δ' στην Γ' Εθνική όσο και στο πρωτάθλημα της Football League.

Πέρυσι ο "Μάγγι" είχε 23 ματς όντας ένας πραγματικός ογκόλιθος στην γραμμή των μετόπισθεν.

Το δελτίο τύπου:

 "Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει τη συμφωνία της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μαγγίνα για τη σεζον 2022-2023. 

Ο αρχηγός λοιπόν μένει εδώ καθώς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Αχαρναϊκό για ακόμα μία σεζόν.

Ο Μαγγίνας όποτε του ζητηθεί κάτι είναι πάντα εκεί, στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Ένας πραγματικός ηγέτης, μία ήρεμη δύναμη εκτός των τεσσάρων γραμμών, μια προσωπικότητα με τρέλα, αλλά και σοβαρότητα στ’ αποδυτήρια. Στοιχεία που τον βάζουν στα πρόσωπα που φορούν το περιβραχιόνιο στον Αχαρναϊκό μας.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Μαγγίνας αγωνίστηκε σε 23 ματς έχοντας εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Έχοντας ζήσει σημαντικές στιγμές-ανόδους με τον Αχαρναϊκό, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον Αχαρναϊκό της νέας εποχής".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35