social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» στην Αρτέμιδα ο Κεραυνός Κερατέας (1-1 με ΑΟ Άρτεμις)

«Σκόνταψε» στην Αρτέμιδα ο Κεραυνός Κερατέας (1-1 με ΑΟ Άρτεμις)

Έχασε βαθμούς στο γήπεδο Αρτέμιδος ο Κεραυνός Κερατέας και, συγχρόνως, έχασε έδαφος στη μάχη που γίνεται στην Α' ΕΠΣΑΝΑ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον ΑΟ Άρτεμις, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε και «πλούσιες» συγκινήσεις! Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα, καθώς ήταν το 45ο λεπτό όταν ο Κυριάκου έστειλε την μπάλα άθελά του στην εστία της δικής του ομάδας (0-1). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν λίγο πριν το τέλος με πρωταγωνιστή τον Μπαμπαλή, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 80ο λεπτό και πέντε λεπτά μετά (85') σκόραρε με πλασέ έπειτα από σέντρα του Χαλίλι για το 1-1! Το ματς πήρε... φωτιά, με τον ΑΟ Άρτεμις να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χαλίλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90' και στο επόμενο λεπτό να ακυρώνεται γκολ του Χρ. Μαγγανά μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Τσελεπίδη για οφσάιντ. Μάλιστα, στις έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, αποβλήθηκε ο επιθετικός του Κεραυνού, αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές: Τριγάζης, Σούζας-Τσελεπίδης

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Δημητρίου, Πιέτρι, Διαμαντής, Κυριάκου, Νικολογιάννης, Φυτιλής, Κοζανίδης (55' Μπάκος), Τσιλιάκος (55' Μπουρμπούλης), Χαλίλι, Χρήστου (80' Μπαμπαλής)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντόβας (74' Λάπας), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Κρητικός (91' Ντοβίνος), Παληγεώργος, Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας (77' Πασκάλ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35