social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετη πρόκριση ο Αστέρας Βάρης, 4-0 στην Αγ. Μαρίνα τον Θησέα

Άνετη πρόκριση ο Αστέρας Βάρης, 4-0 στην Αγ. Μαρίνα τον Θησέα

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Αστέρας Βάρης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Μαρίνας, επιβλήθηκε με 4-0 του Θησέα Ν. Μάκρης και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο οι κυανόλευκοι είχαν «καθαρίσει» το ματς, αφού στο 11' ο Κοφσανίδης άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1) και στο 18' ο Νιούμαν αξιοποίησε την ασίστ του Φαμέλη και με πλασέ έγραψε το 0-2. Ενδιαμέσως είχε προσπάθεια στο δοκάρι με σουτ ο Νιούμαν. Στο 55' ο Ντούλιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με πλασέ μετά από απόκρουση του Μουσκάι σε σουτ του Σακελλαρίου και στο 68' ο Ερρίκος με σουτ σφράγισε το εισιτήριο για το 0-4.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Ξουρίδας-Κουλοχέρης

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Μουσκάι (71' Κατσιούλης), Μηναδάκης, Νούκας, Μαγγίνας, Νομικός, Τσέλιος (46' Βούσουλας), Μόκας (60' Τσέλιος), Ανδριάς (46' Βεϊζάι), Παρασκευόπουλος, Νικηφοράκης (71' Τρίμης), Ντολλάνι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (62' Χριστίνης), Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (62' Ντιαγνέ), Νικολακόπουλος, Κοφσανίδης, Ερρίκος (75' , Μπάκας, Φαμέλης, Ντούλιας (62' Μπελαβράκης), Νιούμαν (75' Γιαννής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35