social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στους «8» η Μαρκό, 3-2 τον ΑΟ Άρτεμις

Στους «8» η Μαρκό, 3-2 τον ΑΟ Άρτεμις

Ένα ανταγωνιστικό σύνολο βρήκε απέναντί της η Μαρκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, δεν επέτρεψε ωστόσο να πέσει θύμα έκπληξης.

Η ομάδα του Μαρκόπουλου επικράτησε με 3-2 του μαχητικού ΑΟ Άρτεμις και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού, αποτελώντας ασφαλώς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μασκλαβάνος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να αιφνιδιάσουν. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό έπειτα από σουτ του Σούλτσε (1-0), κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μασκλαβάνου, το οποίο υποδείχθηκε για επαφή της μπάλας με το χέρι αμυνομένου σε εκτέλεση κόρνερ από πλευράς ΑΟ Άρτεμις. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι πράσινοι επικράτησαν και έφτασαν στον στόχο. Στο 57ο λεπτό ο Γκεμίσης σκόραρε με χτύπημα φάουλ για το 2-1 και στο 76' ο Βασιλειάδης σημείωσε με σουτ το 3-1. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Βλ. Χατζηαναστασίου ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-2 στο 89' με σουτ του Σφακιανάκη που μόλις πριν λίγα λεπτά είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσέλιος-Νικολαΐδης

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Σόμογλου, Γκέζος, Γκέγκα (46' Χάιδος), Αλέμης, Τσίκλος, Γκεμίσης, Πιέτρης (46' Φλώρος), Μπέλερης, Σούλτσε (43' λ.τρ. Κράσι), Σταυροθανασόπουλος (52' λ.τρ. Βασιλειάδης), Σουλελές

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καρυστινός, Μπάκος, Πιέτρι, Διαμαντής, Κυριακού (83' Μ. Φυτιλής), Νικολογιάννης, Μπαμπαλής (52' Μέγας), Φυτιλής (83' Μπουντάκης), Καλούδης (58' Κοζανίδης), Μασκλαβάνος (83' Σφακιανάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35